Igår bakade jag bröd! Kors i taket! Jag lovar, det var oförskämt snabbt och lätt gjort. Blanda alla ingredienserna i en bunke. Häll geggan i en brödform som du klätt med bakpapper. Baka i ugn i 175 grader i 60min. Klart!!
Hur mycket (långsamma) kolhydrater man vill ha i sin GI kost är ganska individuellt. Från minimala 10% till ca 40%. Jag vet inte riktigt var jag ligger, 30 % kanske? Det viktiga är inte att utesluta alla kolhydrater utan dom snabba. Förutsatt att vi pratar balansfas. Vill man bränna fett ska kolhydrater ner på mini och fett upp.
Brödet var hur som helst urgott! Vet inte om grahamsmjöl är så jättebra men ok tror jag. Honungen konsumeras nog i bakningen.
Ha en fin dag mina bagare!
Jojo skriver:
Bra recept! Det är ju så lätt att baka bröd med bikarbonat, wihoo! Det är då trist med köpebröd, äter bara knäcke!
Postadress Torslanda skriver:
TAck för recept! Gillar inte köpebröd om det inte är ett gott surdegsbröd eller annat från ett riktigt bageri. Ska testas!
Jenny skriver:
Ska helt klart också testa detta recept! Tack fina du! Älskar bröd, men drar mig för att baka själv då det brukar vara rätt så krångligt, men detta verkar ju himla smidigt och gott!
Pingback: Ett år har gått | Live your dream
Pingback: Listan med GI frulle & mellis | Live your dream