DJUREN

Vi älskar djur! Just nu har vi två katter, Oddi och Olivia, och 7 höns.

Essie
Var en kastrerad honkatt av rasen brittisk korthår som knappt blev 6 år. Vi hittade henne oförklarligt död den 21 november 2012 och hela vår värld skakade. Här kan du läsa ett inlägg till minne av henne.

20121122-212246.jpg

Stubben.
Var en kastrerad hankatt som blev 14 år. Han lämnade oss i stor sorg och saknad den 6 augusti 2012. Här kan du läsa ett inlägg till minne av honom.

Tjorven.
Hon var en Lancashire Heeler tik som blev 13, 5 år. Hon var den som bestämde mest hemma hos oss. Hon gillade inte andra hundar, en gång blev attackerad av några biffiga vovvar som hon moppsat sig mot. Det var innan hon flyttade till oss, vilket gjorde hon när hon var 3 år. Innan hade vi även Tjorvens helsyster Nelli, men vi omplacerade henne när systrarna var 4 år.
Tjorvens favoritsysslor var att äta, leta mat och sno mat. Och att sova och sola. Tjorven lämnade oss den 24 januari 2013, här ser du ett minnesinlägg.

Nova.
Hon var en Grand Danois tik som blev 10 år. Detta var den snällaste, mildaste hund som gått på denna jord! Hon älskad att busa med sin boll, hon skulle aldrig bita sönder sina leksaker och hon var liiite rädd för mörker. Nova lämnade oss den 24 januari 2013, här ser du ett minnesinlägg.

Bella, Greta, Rut, Ruth, Selma, Pärla och Peppe
Är våra dvärgkochin hönor. De är fullvuxna och hönsen värper ägg för fullt! Den första flocken, som delvis har bytts ut efterhand, flyttade till oss i juni 2010 och vi är så glada över att ha dem här. De är sociala och nyfikna. Håller inte på att flaxa och gala eller sprätta i rabatterna. De går omkring i vår inhägnade trädgård och äter lite maskrosblad och sniglar. På natten sover de i sitt vackra hönshus. Både hönsen och huset är smycken för trädgården!

Nilla på översta bilden.

Hönshuset 2010. Lite har skett sedan dess, se biler under ”att ha höns”.

20121122-212947.jpg

Lämna gärna en hälsning! E-post är inte obligatorisk, uteslut det om wordpress kräver att du ska logga in och du faktiskt inte har något konto att logga in på!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: