Igår hade vi alla fullt upp!
Nova och Tjorven solade och skällde på alla konstiga bilar och människor som dök upp.
Stubben solade.
Peppe, Snövit och Lillasyster sandbadade.
Pärla ruvade.
Mattias gjöt delar av vår platta och gnuggade den med olika verktyg för att få en jämn golvyta i tvättstugan.
Jag pysslade med mina växter och lagade LCHF-rabarber-paj. Hjälp så gott!

20120518-184123.jpg

20120518-184335.jpg

Ingredienser:
Pajdeg
150 g mandelmjöl (köpte färdigt från Risenta)
75 g smält smör

Fyllning:
8-10 rabarber
2-3 msk sukrin melis (tog Stevia Strö från Ica)

Enkel vaniljsås:
1 äggula
2 dl vispgrädde
2 msk sukrin melis (tog Stevia Strö från Ica)
1 tsk vaniljpulver (liten glasbruk, finns i mataffären)

Gör så här:
Häll det smälta smöret över mandelmjölet och rör ihop till en deg och tryck ut i en normal pajform. Grädda i 175 grader 3 minuter.
Ansa och skiva rabarberna i tunna skivor och lägg i en skål. Blanda i sukrin melis.
Häll ner det i det förbakta pajskalet. In i ugnen i 30 minuter, cirka. Låt svalna lite grand.
Vispa ihop alla ingredienser till såsen. Låt stå kallt tills den ska servera.

Fantastiskt gott utan kolhydrater! Recept härifrån!