I veckan fick jag en slags utmärkelse, liebster blog award. Helt ärligt vet jag inte riktigt vad det är, men det verkar som om någon gillar min blogg väldigt mycket och jag ska ge utmärkelsen till fem av mina favoriter 😉

Så först och främst, tack Johanna för utmärkelsen! Jättehäftigt och kul att du gillar min blogg! Har ni läsare inte varit in på Johannas blogg så borde ni klicka in. Allvar och galenskap, mammaliv och LCHF. Du får ta del av livet utan censur, toppar som dalar, ärligt är härligt!
http://johannalanner.wordpress.com/

Sara och Life in Shanghai
Läs om ett fartfyllt liv med businessbruden Sara. Även ganska mycket bröllop, resor, yoga och inredning.
http://lifeinshanghai.spotlife.se/

Tilda och Hantverksgatan
Foto, nybyggt hus, söt son och rolig hund. Alltid med glimten i ögat delar Tilda med sig av pyssel, mat, klädet och vardag.
http://hantverksgatan.blogg.se/

Tina och the Shed
Här snackar vi pyssel på hög nivå. Det byggs skåp såväl som uterum allt med en oerhört stilsäker hand. Bloggerskan själv verkar vara så sympatisk och tar sig ofta tid att skriva söta hälsningar. Kika gärna in och bli beroende du med! Underbara foton också.
http://meandmyshed.blogspot.com

Ida och Puttelinas
Med en beundransvärd klarsynthet skriver Ida om sorgen efter sin dotter, visar vackra bilder och texter, foton och inredning. Tack Ida för att du påminner mig om att uppskatta det jag har, att ta tillvara på stunden.
http://puttelinas.blogg.se/ 

Tack alla goa tjejer för era fina läsvärda bloggar! Tack även alla andra bloggkompisar, ni får alla och en var en personlig award från mig här och nu, ta emot!!!

Annonser