20110805-091255.jpg
Det är vad allt handlar om. Skapa dagen. Skapa ditt liv. Lev din dröm.

Vad var det då som hände? Varför blev magen som fylld av fjärilar, hjärtat lätt och mungiporna stoppade endast av öronen?

Jag blev i veckan kontaktad av Expressen. De ville skriva en artikel om ny forskning kring mat som får dig att gå ner i vikt. I sin research hade reportern hittat min blogg och undrade om jag ville ställa upp i en intervju. De sökte en inspirerande kvinna som gått ner i vikt och behållit den. Så igår kväll var jag med i en telefonintervju och imorgon kommer en fotograf till mig. OM allt går enligt planerna ska det tryckas i Expressen Söndag (en bilaga) den 21 augusti.

Känns väldigt spännande att något jag bestämt mig för, tagit mig för, genomfört, lyckats med, kan intressera någon, kan intressera en väldigt stor tidning, att den tidningen hittat mig genom denna blogg. Det som jag berättade i telefon igår är hundra procent jag. Ingen bluff. Inget redigerat. Inget halvfabrikat. Det är mitt hårda slit. Jag har haft ansvar för allt som lett fram till det. Ingen annan *nåja mannen har varit viktig* har gett mig det. Ingen slump.

Jag tycker att det är häftigt.

Lever Du din dröm eller drömmer du om ett liv? Ta första steget idag. Bara gör det.