20110708-113634.jpg
Är ganska stora nu!
Fjädrarna växer och utvecklas hela tiden. En av dem har börjat få kam, jag har hört att tupparnas kam växer snabbare och kanske kan det innebära att vi bara fått en tupp och sex hönor! Det vore förnämligt, det finns ju alltid överskott på tuppar och jag tror att dom är svåra att bli av med. Vi vill spara tre hönor så tre hönor och en tupp vore en perfekt grupp att sälja eller ge bort! Det är den ”randiga” på bilden som har kam. Jag tror att det blir spettad i färgen, en grundfärg och vita toppar på fjädrarna. Ska bli intressant att se färgerna när de blivit stora! Två är gula, en är grå, en är randig, tre är brokiga med mörka och gula partier. En av de mörka är friserad, dess fjädrar står rakt ut som om den kommit baklänges ur ägget!!

20110708-114537.jpg
Alla är inne och sover middag nu. Snövit uppe i redet till höger. En gul kyckling på kanten till nästa rede. Lillasyster med bebisar under sig. Biffen och Nilla till vänster.
Synd att det är svårt att ta kort här inne, det är trångt och nätet är i vägen, för de är så söta när de kör in huvudet i fjädrarna vid nacken och sover! Även de små gör det!