Mina vänner! Har ni provat lovefilm.se? Namnet kan låta lite suspekt, men tjänsten är jättebra! Det är ett abonemang på hyrfilm. Man bestämmer om man vill ha 2, 4 eller fler filmer i månaden. Lägger upp en lista på nätet med 10-15 filmer som man vill se, listan fyller man på efterhand. Sedan skickas de antal filmer du bestämt, 2 åt gången, från denna lista hem till dig. När du sett filmen returnerar du den i samma förfrankerade kuvert. Du betalar en fast månadsavgift och har filmerna så länge du önskar, utan förseningsavgift.

Vi har haft det sedan innan jul och är supernöjda! Under vintern hade vi 4 filmer i månaden men nu har jag ändrat till 2. Man kan även pausa sitt abonemang om man ska resa bort tex.

Fick ett brev från dem igår med ett erbjudande till mina vänner, dvs er, att prova tjänsten utan kostnad i 2 månader. Den presentkod ni ska använda är mqe4hkt4d
www.lovefilm.se/sommarbio2011Jag är väldigt nöjd med tjänsten och rekomenderar den varmt! Prova du med nu när det är gratis, du binder dig inte till något!

20110525-092637.jpg

Annonser