Jag måste detoxa min hjärna.
Jag måste sortera intrycken.
Jag måste fokusera.

Jag ska inte använda facebook på ett tag. Jag ska inte slösurfa. Jag ska inte läsa miljoner bloggar. Jag ska bara titta på enstaka tv-program. Stänga av när de är slut. Det kletar ner min hjärna. Jag får inte plats.

Istället har jag betalat för en månad med spootify premium, vilket innebär att jag har tillgång till obegränsade mängder med musik i min iPhone. Jag ska lyssna på musik. Njuta. Dansa.

Jag ska läsa mina inredningstidningar med mer närvaro. Inte bara bläddra igenom dem fort. Jag ska läsa dem mer än en gång. Inte bara låta dem samla damm.

Jag ska läsa fler böcker. Det är något jag verkligen älskar, att läsa!

Jag ska kanske träna lite mer än vad jag gjort innan. Jag har tränat två gånger i veckan. Nu finns det 4 pass varje vecka som jag är jättesugen att gå på; boxning på måndagar (men då vill jag ha någon att gå med), dans fuego på tisdagar, core på torsdagar och afrodans på söndagar. Jag ska inte ändra mitt mål, det kommer fortfarande att vara 2 pass per vecka. Men jag ska göra plats för mer träning, om jag vill det!

Jag ska börja använda mig av affirmationer. Jag vet inte riktigt hur jag ska få in det i vardagen, men jag vill verkligen ändra mina tankar.

Ja som ni ser är det något som bubblar fram, jag kan inte hindra det! Bara att följa med. Det har legat på lut ett tag. Det har ni kanske märkt? 

Jag har en sund kropp nu vill jag ha en sund tanke.
Mental reset.
Digital timeout.