Mina vänner!! Nu är det ungefär 2,5 år sedan vi köpte vårt hus! Därför skyndade jag mig hem efter jobbet och kastade mig ut med kameran. Tyvärr hade det hunnit bli lite mörkt så mina bilder blev lite suddiga. Inte så stadig på handen som krävdes! Men det viktigaste är ju motivet, eller hur! Och nu ska jag visa er lite före och efter bilder från trädgården. Eller före och UNDER. För efter så som i KLART lär inte inträffa 🙂

Vår uppfart. Notera den vildvuxna oxelhäcken till höger!

Uppfarten idag. Häcken klippte vi ned till 40 cm i våras, den tar sig fint. Vi bytte också ut brunnslocket mot ett som vi kan köra på.

Tittut! Inte lätt att se något med dessa träd framför huset! Och kolla häcken igen! Tala om att ha spårat ur! Helt gles nedtill var den också. Kolla också in röran vid syrénen till vänster. Ojojoj här har vi röjt!

Framsidan idag. Träden åkte all världens väg. Huset har genomgått en 95% renovering! Tegel och takstolar är i princip vad vi behöll. De flesta dörr- och fönsterhål fick både nya platser och nytt innehåll.

Eftersatt var ordet!

Jag är nääästan klar med framsidan! Lite blommor som ska få byta platser.

Gavlen på huset. Notera fönsterna, sne’a eller vad? Små och slitna… Och kolla in buxbomhäcken, helt perforerad av träd och ogräs.

Vi har fått till häcken hyffsat va?! Här kan det nog se lite tomt ut, som en stor gräsmatta bara. Och det kommer det att få fortsätta att göra. OM/NÄR vi ska bygga ut kommer det nämligen att vara här, i linje med det befintliga + ett uterum á la orangeri i vinkel till det. Dream on!

Jaha, baksidan och dess entré. Snygg lagning under det liggande fönstret va? Nja, det syntes ganska tydligt att det var ett annat tegel. Samma sak vid dörren på framsidan.

Omfogat och klart! För den som undrar så är den lilla skorsten en ventilation, inte för en eldstad. Det påminner mig om att vi ska fixa ett snyggare tak till den. Mattiaaaaas!!

Lilla uthuset/tvättstugan! Notera tuppen som hänger på tre kvart på taket. Kolla även in kaninburarna till vänster.

Tuppen i topp! Syns dåligt kanske. Och till vänster har jag ny planteringshörna. Några träd, en gran och en björk, fick åka.

Hmm. Ja. Här var tidigare en skräphög. Typ. Och massa döda träd samt brännnässlor.

Nu bor våra höns här! Bakom, alltså mot kameran, ska vi ha en relaxhörna med vilstolar.

Ja, det var det hela. Vad tycker ni? Om bilder på något särskilt önskas så säg till!

Annonser